Услуги на фирма "Хева Инженеринг" ООД

“ХЕВА ИНЖЕНЕРИНГ” ООД е фирма с традиции при изпълнението на надеждни топло и хидроизолации.

Надеждни топло и хидроизолации

В зависимост от вида на плоския покрив (традиционен или обърнат), хидроизолационният слой в покривната торта се поставя на различни нива. В структурата на традиционния покрив хидроизолацията е разположена над изолацията. В този случай, ако конструкцията е неизползвана, хидробариерата едновременно играе ролята на покривно покритие. Но често се използва традиционният покрив.
След това върху хидроизолацията допълнително се монтира защитен слой – дъска за тераса, плочки, асфалтобетон и др. Друго подреждане на слоевете е типично за обърнати (обърнати) покриви. Слоевете се обръщат, тоест изолацията се полага върху хидробариера, като по този начин я предпазва от въздействието на UV лъчи, атмосферна влага и внезапни температурни промени.

Индустриални епоксидни подови настилки

Хева Инженеринг ООД има изградени в професионалното си портфолио редица индустриални подове със материалите на Сика, които обхващат пълната гама решения за подови настилки и подови покрития, в съответствие с най-новите стандарти и изисквания в строителната индустрия. Като един от световните пазарни лидери в строителната индустрия, Сика отдава голямо внимание на системите и приложенията за подови настилки и подови покрития.

Антикорозионни защити

Много от нашите клиенти са изключително доволни от работата ни върху
Защита на облицовката в резервоари и силози
Антикорозионно покритие върху метал за предприятия от хранително вкусовата промишленост, пречиствателни станции, селскостопански предприятия, химически и фармацевтични предприя, бутилиращи предприятия и др.

Декоративна облицовка на басейни

През последните години PVC фолио се използва много често за облицовка на басейн.Този материал има няколко предимства. В същото време това е не само декоративна облицовка на басейна, но и хидроизолационен материал: PVC фолиото има дълъг експлоатационен живот, повече от 10 години (ако е подсилено покритие). Покритието е устойчиво на температурни крайности и ултравиолетово лъчение.Можете да облечете малък басейн с PVC филм за няколко часа, т.е. кратки срокове. Цветовете имитиращи мозаечно покритие, позволява използването на PVC фолио за доста взискателни купувачи.